Aanbieding 'Do-it-yourself'

€ 35,- per maand excl. BTW en boekhoudpakket

Eenmanszaak
All-in: instructie, zeer regelmatige controle, opmaken jaarrekening, aangifte Inkomstenbelasting.
Besloten Vennootschap
Bescheiden opslag: afhankelijk van het aantal mutaties moet ik een bescheiden opslag in rekening brengen voor de Aangifte Vennootschapsbelasting en deponeren KvK.

Ben je nauwkeurig in het bijhouden van je administratie? Dan kan je je boekhouding waarschijnlijk zelf bijhouden!

Ik help je met het inrichten van de software en ik leer je precies hoe je je boekingen moet doen. Voor vragen kan je altijd bij mij terecht per e-mail. Ik reageer meestal binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 48 uur (ook in het weekend). Mocht je een bijzondere eenmalige boeking hebben (je hebt bijvoorbeeld een voertuig gekocht dat je moet activeren en afschrijven), dan doe ik deze boeking graag voor je.

Ik controleer je boekingen regelmatig en zal je per e-mail bijsturen als ik zie dat er iets niet goed gaat. Vóór je BTW-aangifte (maandelijks of per kwartaal) kijk ik sowieso met je mee zodat je aangifte in orde is. Na het boekjaar dien je een jaarrekening op te stellen en aangifte Inkomstenbelasting te doen. Dit pak ik voor je op. Voor de eenmanszaak is dit inclusief, voor de BV moet ik afhankelijk van het aantal mutaties iets extra in rekening brengen omdat tevens een Aangifte Vennootschapsbelasting en deponeren KvK vereist is.

Softwarepakket

E-boekhouden Tot 15 maanden na oprichting gratis, daarna vanaf € 9,95 excl. BTW per maand.
Je dient zelf een account aan te maken. Vervolgens voeg je mij toe als accountant: Beheer -> Inrichting -> Instellingen -> Overige -> Accountant -> Verder -> Vivian Looij -> Volgende. Ik kan vanaf dat moment direct met je meekijken in je administratie.

Interesse?

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan via info@looij-finance.com (online, telefonisch of in Zaandam).

Liever uitbesteden? Geen probleem: