Tarieven


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Bedrijfsadvies
Bedrijfsadvies 125,00 / gesprek
Het adviesgesprek vindt plaats in Zaandam, online via Teams of telefonisch. Voor ieder gesprek plan ik twee uur in. Mocht je nadien nog aanvullende vragen hebben, dan kan je die per mail stellen.
Tijdens het gesprek bespreken we alles wat jij wilt bespreken. Wil je graag een bedrijf beginnen, maar weet je eigenlijk niet goed hoe je dat zou moeten doen? Heb je een geweldig idee, maar kijk je op tegen de administratie? Zou je eens willen sparren over je strategie? Over je marketingplan? Of wil je gewoon eens met iemand praten die 'de klappen van de zweep' kent en jou een eerlijke response zal geven op alles wat je vraagt? Of misschien heb je al een bedrijf en zou je eens willen doornemen hoe het gaat en hoe je zaken efficiënter aan zou kunnen pakken of hoe je een uitbreiding zou kunnen realiseren? Ik sta overal voor open en ik help je graag.
Ik moet natuurlijk een bedrag rekenen voor een bedrijfsadvies, maar als ik vervolgens ook je boekhouding mag doen (minimaal € 400,- excl. BTW per jaar) breng ik het bedrag voor het eerste gesprek in mindering. Begin je je bedrijf pas één of twee jaar later? Geen probleem. Ik heb een goed geheugen... ;)

Administratie
Als je wilt dat ik je help met je administratie bespreken we de mogelijkheden (online, telefonisch of in Zaandam). Natuurlijk wil ik alles voor je doen, maar veel ondernemers kunnen zelf ook al het een en ander doen. Je zou bijvoorbeeld je inkoop- en verkoopnota's kunnen boeken. Weet je niet hoe dat moet? Geen zorgen. Ik richt je administratie in en ik vertel je hoe je het zou kunnen aanpakken. Als je te druk bent met de uitvoering van je bedrijf, dan raad ik je wél aan alles aan mij over te laten. Het zou zonde zijn als je kansen mis loopt doordat je teveel met cijfertjes bezig bent. Als jij je (digitale) papieren op tijd aanlevert zorg ik dat alles in orde is én ik lever (maandelijks of per kwartaal) een analyse aan zodat je precies weet waar je staat, wat goed gaat en wat eventueel beter zou kunnen.
Ook met vragen kan je het hele jaar bij mij terecht, maar wel graag via e-mail, dan zal ik ze beantwoorden zodra ik tijd heb (maar altijd binnen 48 uur).

Eenmanszaak
Starters
Aanbieding voor starters 55,00 / maand
Inclusief: bedrijfsadvies, boekhouding, aangiften omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting.
Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan via info@looij-finance.com (online, telefonisch of in Zaandam).

Als je begint is het vaak lastig in te schatten hoeveel mutaties je zal maken in een jaar. Om deze reden bied ik je graag een all-in starterspakket aan. De enige bijkomende kosten zijn de kosten voor je bankkoppeling. Meestal is dit rond de € 1,- tot € 5,- per maand. Je kan ook maandelijks een MT940 bestand aanleveren. Dit is gratis. Je kan dit bestand eenvoudig downloaden vanuit je bank (als het niet lukt help ik je).
Na je eerste jaar gaan we om de (digitale) tafel en bespreken we hoe je je administratie vanaf je tweede jaar georganiseerd wil hebben.

Aanbieding 'Do-it-yourself'
Aanbieding 'Do-it-yourself' 35,00 / maand
Eenmanszaak
All-in: instructie, zeer regelmatige controle, opmaken jaarrekening, aangifte Inkomstenbelasting.

Besloten Vennootschap
Bescheiden opslag: afhankelijk van het aantal mutaties moet ik een bescheiden opslag in rekening brengen voor de Aangifte Vennootschapsbelasting en deponeren KvK.

Ben je nauwkeurig in het bijhouden van je administratie? Dan kan je je boekhouding waarschijnlijk zelf bijhouden!

Exclusief: boekhoudpakket

Kies je voor de Aanbieding 'Do-it-yourself', dan kan je bijvoorbeeld kiezen uit de volgende boekhoudpakketten:
E-boekhouden : Tot 15 maanden na oprichting gratis, daarna vanaf € 9,95 excl. BTW per maand.
: Je dient zelf een account aan te maken. Vervolgens voeg je mij toe als accountant: Beheer -> Inrichting -> Instellingen -> Overige -> Accountant -> Verder -> Vivian Looij -> Volgende. Ik kan vanaf dat moment direct met je meekijken in je administratie.
Acumulus : € 9,50 excl. BTW per maand.
: Acumulus regel ik voor je. Je krijgt maandelijks één factuur voor mijn diensten en je softwarepakket.
Moneybird : De eerste 60 dagen gratis, daarna vanaf € 12,00 excl. BTW per maand.
: Je dient zelf een account aan te maken. Vervolgens kan je mij uitnodigen via Tandwiel > Administratie instellingen > Gebruikers.

Ben je al gestart en heb je een ander boekhoudpakket genomen? Geen probleem. Graag even een e-mail, dan doe ik je een aanbieding. Ik werk met ieder boekhoudpakket.

Ik help je met het inrichten van de software en ik leer je precies hoe je je boekingen moet doen. Voor vragen kan je altijd bij mij terecht per e-mail. Ik reageer meestal binnen een paar uur, maar uiterlijk binnen 48 uur (ook in het weekend). Mocht je een bijzondere eenmalige boeking hebben (je hebt bijvoorbeeld een voertuig gekocht dat je moet activeren en afschrijven), dan doe ik deze boeking graag voor je.

Ik controleer je boekingen regelmatig en zal je per e-mail bijsturen als ik zie dat er iets niet goed gaat. Vóór je BTW-aangifte (maandelijks of per kwartaal) kijk ik sowieso met je mee zodat je aangifte in orde is. Na het boekjaar dien je een jaarrekening op te stellen en aangifte Inkomstenbelasting te doen. Dit pak ik voor je op. Voor de eenmanszaak is dit inclusief, voor de BV moet ik afhankelijk van het aantal mutaties iets extra in rekening brengen omdat tevens een Aangifte Vennootschapsbelasting en deponeren KvK vereist is.

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan via info@looij-finance.com (online, telefonisch of in Zaandam).
Regulier
Jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting 325,00 / jaar
Aangifte omzetbelasting (kwartaal), jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting 100,00 / kwartaal
Aangifte omzetbelasting (maand), jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting 36,50 / maand

Volledige boekhouding, aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting
- Maximaal 300 mutaties/jaar 50,00 / maand
- Maximaal 500 mutaties/jaar 60,00 / maand
- Maximaal 1.000 mutaties/jaar 75,00 / maand
- Facturatiemodule en 24/7 inzage in facturen en statistieken 15,00 / maand*
- Bijkomende kosten: bankkoppeling (deze kosten worden bepaald door de bank)

Brief aan een instantie 25,00 / brief

Besloten Vennootschap
Jaarrekening, deponeren KvK en aangifte Vennootschapsbelasting
- Maximaal 300 mutaties/jaar 450,00 / jaar
- Maximaal 500 mutaties/jaar 570,00 / jaar
- Maximaal 1.000 mutaties/jaar 750,00 / jaar
Jaarrekening, deponeren KvK, aangifte vennootschapsbelasting, aangifte inkomstenbelasting DGA
- Maximaal 300 mutaties/jaar 600,00 / jaar
- Maximaal 500 mutaties/jaar 720,00 / jaar
- Maximaal 1.000 mutaties/jaar 900,00 / jaar

Volledige boekhouding, aangifte omzetbelasting, jaarrekening, deponeren KvK, aangifte vennootschapsbelasting, aangifte inkomstenbelasting DGA
- Maximaal 300 mutaties/jaar 65,00 / maand
- Maximaal 500 mutaties/jaar 80,00 / maand
- Maximaal 1.000 mutaties/jaar 95,00 / maand
- Facturatiemodule en 24/7 inzage in facturen en statistieken 15,00 / maand*
- Bijkomende kosten: bankkoppeling (deze kosten worden bepaald door de bank)

Brief aan een instantie 25,00 / brief

Salarisadministratie
Loonaangifte (maand) inclusief 1 strook 45,00 / maand
Vanaf de 2e loonstrook 7,50 / strook
Pensioenaangifte 15,00 / maand

Financiering
Begeleiding 150,00
Rente variabel
Vaak heb je voor een financiering ook een bedrijfsplan nodig. De kosten hiervan variëren van € 75,00 tot € 250,00 en zijn afhankelijk van jouw voorbereiding. Als je zelf al vanalles hebt gedaan, hoef ik minder te doen! Tijdens de begeleiding bespreken we of je een bedrijfsplan nodig hebt, wat je hier allemaal voor nodig hebt en hoe je het zou kunnen samenstellen.

Vervoersmanagement / NIWO vergunning
Tarief 300,00 / maand
Inclusief: inbreng vakbekwaamheid, bedrijfsadvies, facturatiemodule, 24/7 inzage in facturen en statistieken, boekhouding, aangiften omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting. Voor een BV dien ik afhankelijk van het aantal mutaties een bescheiden opslag te rekenen voor de Aangifte Vennootschapsbelasting en deponeren KvK.

Om tegen betaling goederen te mogen vervoeren is een NIWO vergunning vereist. Om deze vergunning te kunnen bemachtigen dient aan diverse eisen voldaan te worden: kredietwaardigheid, vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en reële vestiging. Om aan de eis van vakbekwaamheid te voldoen dient het vakdiploma Ondernemer beroepsgoederenvervoer over de weg behaald te worden. Dit blijkt voor diverse ondernemers een probleem. Om toch te mogen ondernemen kan een vervoersmanager aangesteld worden. Deze persoon brengt zijn of haar vakbekwaamheid in. Deze inbreng dient vastgelegd te worden bij de Kamer van Koophandel. Voorwaarde is dat de NIWO kan vaststellen dat de vervoersmanager permanent en daadwerkelijk leiding geeft aan de vervoerswerkzaamheden en dat er een reële band is met de onderneming.

Wilt u tegen betaling goederen vervoeren of doet u dit misschien al, maar heeft u geen vergunning? Ik kan u hierbij helpen. Ik bezit het vakdiploma Ondernemer beroepsgoederenvervoer over de weg en ben zeer goed op de hoogte van de laatste regelgeving in deze branche, tevens kan ik u helpen bij het opzetten van uw onderneming en kan ik u adviseren in strategische besluitvorming.

Finance & Control
Tarief 85,00 / uur excl. kosten
Graag sta ik tot uw dienst voor uw uitdagingen op cijfermatig, maar ook op strategisch gebied. Ik ben perfectionistisch, analytisch sterk en niet bang voor 'lastige' gesprekken. Ik ben breed inzetbaar: wellicht is een rapport van een snelle analyse voor u voldoende om de oplossingsrichting van uw uitdaging vast te kunnen stellen, wellicht wenst u een langdurige samenwerking. In overleg bepaal ik met u graag de juiste strategie. Een mogelijke wijziging van de overeenkomst wegens voortschrijdend inzicht is wat mij betreft vanzelfsprekend.

* Uitsluitend geldig bij afname van een van de administratieve services.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.