Looij Groep

 

Brickbeys

Nieuw in 2023!

De leukste Lego® winkel van Nederland!

www.brickbeys.com


De Dagtochten Specialist

Met De Dagtochten Specialist organiseren mijn man Hans en ik al ruim tien jaar dagtochten en meerdaagse reizen voor onze eigen klantenkring vanuit de regio Groot-Amsterdam. We voeren de reizen grotendeels zelf uit. Ik (Vivian) rijd de touringcar en Hans vertelt. Dankzij zijn jarenlange ervaring als touringcarchauffeur, tourleader en reisleider weet hij onze gasten iedere keer weer te boeien.

Voor dagtochten en meerdaagse reizen op individuele inschrijving en in groepsverband:

www.dds-amsterdam.nl

 


DDS Coach Company

DDS Coach Company is de afdeling Besloten Busvervoer van De Dagtochten Specialist (DDS). Met ons team verzorgen we het vervoer voor bedrijven, gemeenten, toeristen, scholen, verenigingen, collega touringcarbedrijven en particulieren.

Al onze chauffeurs zijn professionals. Ze zijn enthousiast en flexibel en spreken ten minste Nederlands en Engels.

Huur een touringcar met chauffeur voor al uw vervoer in binnen- en buitenland:

www.dds-amsterdam.nl


HVL Impressions

Wij genieten van het leven en we houden van mooie dingen! Via onze webwinkel bieden wij tevens de foto's van Hans en het boek Chauffeursverhalen dat door mijzelf is uitgegeven aan:

www.hvl-impressions.com


Bus & Truck Service

Hans werkt al meer dan 40 jaar aan 'alles met wielen'. Hij is begonnen in de fietsenzaak van zijn vader en ging vervolgens aan de slag als automonteur. Toen hij oud genoeg was ging hij op de bus rijden. Dit werk is echter zeer seizoensgebonden. Om deze reden werkte hij in de winter in de werkplaats van verschillende bedrijven. Inmiddels verzorgt hij onder de naam Bus & Truck Service alweer enige jaren onderhoud aan touringcars, lijnbussen, vrachtwagens, strooiwagens, auto's en zelfs steps. Tevens is hij inzetbaar als aircomonteur en als lasser.

Voor uw onderhoud in Zaandam of op uw locatie:

www.bus-truckservice.com